JUNTES

ashley-edwards-usUA4BT_JiU-unsplash3.png
 

xarxa d’expertes

 
 

Formen part d’aquesta aventura i ens acompanyen en el camí cap a la transformació social diferents professionals expertes amb qui hem anat compartint trajectòria professional i personal en diferents moments i amb qui tornem a confluir a través de diferents projectes en aquesta nova plataforma que suposa G360.

 

plantilla_juntes_f1.png

Catarina Alves

Sóc Politòloga Social i Treballadora Social i em vaig especialitzar en l'atenció psicosocial a dones migrades, amb competència cultural i perspectiva de Gènere. Això em va portar a fer el Màster d'Estudis de Gènere del IIEDG de Catalunya, on ara també sóc Professora. Tinc una trajectòria professional vinculada a les polítiques municipals, gestió de projectes socials, formació i ensenyament i a l'atenció especialitzada amb dones han patit violència de gènere, especialment les dones víctimes de tràfic d'éssers humans amb finalitats d'explotació sexual. Estic molt compromesa amb les accions que, com a dones, ens toca fer per tal de seguir conquistant la igualtat de Gènere en tots els àmbits de la vida i, per això, em considero una dona feminista. 

plantilla_juntes_f2.png

Otger Amatller

Sóc Psicòleg, des d'un bon principi la meva vessant professional ha anat encaminada cap a l'àmbit social i de la salut, inicialment en l'àmbit de les drogodependències i poc a poc obrint horitzons cap a altres malestars adolescents, de la salut, o desigualtats socials. Actualment coordino el Departament de Prevenció de la Fundació Salut i Comunitat, combinat amb l'activitat docent i d’equip de direcció del Màster de Drogodependències de la Universitat de Barcelona. Participo en múltiples espais i xarxes per tal d'aportar el que pugui i aprendre el que sigui. Em coneixereu per les xarxes com a @otgervila.

plantilla_juntes_f3.png

Mònica Augé

Sóc treballadora social feminista. Entenc i miro la vida amb perspectiva de gènere. Fins a l’actualitat, he treballat i treballo amb serveis i recursos vinculats a atenció a persones que viuen o han viscut violència masclista: dones, infants i adolescents, familiars, .. he pogut formar part i dirigir equips professionals  que han pensat i organitzat serveis,  protocols  innovadors en aquest àmbit .  Continuo tenint com a objectiu professional crear, aproximar els i les professionals i els serveis a les persones i a la comunitat

plantilla_juntes_f4.png

Cristina Guerrero

Sóc psicòloga i treballadora social feminista i estic especialitzada en la intervenció d'urgència amb persones que viuen violència masclista i en la creació, gestió i direcció d'equips i serveis que atenen aquestes situacions. El meu bagatge personal i professional es caracteritza per una barreja d'experiències adquirides tant a nivell local com internacional, en entorns socials variats e interculturals. M'apassiona participar en la millora continua dels serveis i circuits destinats a atendre i garantir els drets de les dones, adolescents i infants de la nostra societat.

 

Aliances

Iniciant un camí d’aliances.

Compartint projectes, reflexions i futurs amb:

 

YGROUP

Consultora empresarial d’abast internacional. https://www.ygroupcompanies.com/es/

SUARA COOPERATIVA

Empresa d’economia social amb més de 35 anys d’experiència en el sector de l’atenció a les persones. https://www.suara.coop/ca

Acompanyem i desenvolupem projectes i serveis per:

Administracions


Jacqueline Mitchell
Nicole Rhee
Peter Lee
Fred Tamaya
Emily Nowak
Peter Phillips
Diana Eckart
Phyllis Nowak
Shirley Amirpour
Jeremy Nelson
Joshua Gupta
Ann Williams
 

Organitzacions


Janet Dominga
Shirley Liu
Diana Sanchez
Roy Gonzalez
Margaret Sharma
Harold Brown
Jose Turner
Jacqueline Sato
Wayne Peterson